Resultaten voor werken bij defensie marine

werken bij defensie marine
Marinierstraining Werken bij Defensie.
Vergroot je wereld dan bij de Marine. Met beide benen op de grond? Kom dan werken bij de Landmacht. Ben jij een hoogvlieger? Kom dan het team van de Luchtmacht versterken. Wil jij afwisselend werk? Kies dan voor een baan bij de Marechaussee. Vakgebieden Toon subnavigatie. Bekijk vakgebied Techniek. Alle technische vakrichtingen, hypermodern materieel en uitdagende werkomstandigheden. Opleidingsniveaus Toon subnavigatie. Ouder, voogd of decaan. Vacatures Toon subnavigatie. Militaire vacatures bij Defensie. Burgervacatures bij Defensie. Wel bij Defensie, maar niet als militair? Ontdek hier welke functies we te bieden hebben. Infodagen Toon subnavigatie. Werken bij Toon subnavigatie. Op uitzending of oefening. Vrouw bij Defensie. Mensen met ervaring. Materieel bij Defensie. Brochures en Downloads. Nieuws Toon subnavigatie. Beleef de persoonlijke ervaringen van onze militairen. Lees het laatste Defensienieuws in Het Vizier. Lees wat onze mensen dagelijks meemaken. Zoek op trefwoord. Het Korps Mariniers opereert overal ter wereld, vaak onder zware omstandigheden. Als marinier moet je dan ook veel beproevingen kunnen doorstaan, zowel fysiek als mentaal. Fit zijn is het allerbelangrijkste voor een marinier. Daarom besteden we hier veel aandacht aan. De keuring wordt voorafgegaan door een fitheidstest.
Werken bij de Marine: overzicht vacatures Defensiedagen.nl. Open Dagen Defensie.
Home Werken bij Defensie Marine vacatures. Werken bij de Marine: overzicht vacatures. De Koninklijke Marine is één van de onderdelen van de Nederlandse krijgsmacht. De Marine heeft de focus liggen op water en zee, maar daarmee zou je de organisatie tekort doen. De Marine is actief op tal van vlakken en heeft als hoofddoel het beschermen van onze veiligheid. Onderstaand zijn actuele vacatures opgesomd inclusief informatie over de mogelijkheden er te werken, het bezoeken van Infodagen en de Marinedagen. Delen Tweet Delen Pinnen Delen. Werken bij Marine. Werken bij de Marine betekent werken in een grote en complexe organisatie. Een organisatie ook met enorm veel mogelijkheden. Als werknemer bij de Marine heb je flinke kansen om eens ergens te komen, de Nederlandse Marine is namelijk wereldwijd actief. Marine beschikt over onderzeeërs, fregatten, en nog mveel meer maar Marine is meer dan schepen alleen. Zo zijn er de Korps Mariniers, technici, werknemers die gewoon op de wal werkzaam zijn, brandweer, opleiders, artsen, hydografen en ga zo maar door.
Werken Werken als als burgermedewerker burgermedewerker bij bij Defensie Defensie Werken Werken bij bij Defensie. Defensie.
Werken als burgermedewerker bij Defensie. Naast onze ruim 40.000 militairen werken er ook 16.000 medewerkers als burgermedewerkers bij Defensie, in zeer uiteenlopende functies. Deze specialisten leveren op hun vakgebied een bijdrage aan een professionele defensieorganisatie en daarmee aan vrede en veiligheid in binnen en buitenland. Hieronder vind je onze actuele vacatures voor burgermedewerkers.
Vacatures bij Defensie Werken bij Defensie.
Als Officier Specialist Cyber kun je binnen het Defensie cyberdomein jouw kennis en kunde inzetten ter bevordering van de nationale en internationale veiligheid! Officier Vlieger Marine HAVO-VWO. Marine Vakgebied: Vliegen, Luchtgevechtsleiding en Luchtverkeersleiding, Werken op een schip HAVO, VWO. Wil jij marinemissies en acties ondersteunen vanuit de lucht? Dan is Officier Vlieger de functie voor jou. Bij de Marine praten we niet over een piloot, maar over een vlieger.
Korps Mariniers Werken bij Defensie.
Naar hoofdinhoud Naar hoofdnavigatiemenu Naar service menu. werkenbijdefensie.nl Ministerie van Defensie. Zoek op trefwoord. Een marinier gaat verder waar anderen stoppen. Dat vraagt om een ijzeren discipline, een uitstekende conditie en vooral een groot doorzettingsvermogen. Dat heb je nodig om in elk terrein en elk weertype te kunnen opereren: van de ijzige kou op de poolcirkel tot de tropische hitte. Heb jij het in je? Ontdek tijdens de Fitheidstest. Meld je hier aan. Meld je aan voor de Fitheidstest. Zo word je marinier. Meld je aan voor de Fitheidstest. Voldoe jij aan alle fysieke eisen om Marinier te worden? Dan is het doorstaan van de Fitheidstest een vereiste voordat je kunt solliciteren. Alleen met een positieve uitslag van de Fitheidstest én je medische vragenlijst kun je verder met solliciteren. Sinds 1 januari 2017 is het ook voor vrouwen mogelijk om te solliciteren bij het Korps Mariniers.
Open dagen Werken bij Defensie.
Naar hoofdinhoud Naar hoofdnavigatiemenu Naar service menu. Werken bij defensie. Ministerie van Defensie. Vacatures Toon subnavigatie. Alle 339 vacatures. Landmacht 150 vacatures. Luchtmacht 102 vacatures. Marechaussee 20 vacatures. Marine 67 vacatures. Niet-militaire vacatures 69 vacatures. Dit kun je doen Toon subnavigatie.
Toelatingseisen Keuring Marine Werken bij Defensie.
Je kunt je hier opgeven voor de Fitheidstest. Tijdens je geneeskundig onderzoek zul je een deel van de Defensie Conditie Proef moeten afleggen.: Bekijk eis: MAST Mariniers. De MAST is een verplicht onderdeel van het sollicitatietraject. Dit onderdeel van de keuring wordt tijdens 3 dagen uitgevoerd in Rotterdam. Hier kijken we opnieuw naar je kracht en conditie, maar ook naar je doorzettingsvermogen, manier van samenwerken en je incasseringsvermogen. Bekijk eis: POST Mariniers. De POST is de Praktische Officiers Selectie Test, onderdeel van de keuring tot Officier der Mariniers en wordt gedurende 3 dagen uitgevoerd in Rotterdam. Tijdens de POST wordt er ook gelet op je leidinggevende kwaliteiten. Als Officier is goed leidinggeven namelijk zeer belangrijk. Bekijk eis: Medische keuring Mariniers Bekijk eis: Medische keuring Vloot. Nadat je de MAST of POST met goed gevolg hebt afgelegd, word je eerst nog psychologisch gekeurd alvorens je naar de medische keuring gaat. Hier wordt gekeken naar je lichaam, je kracht en uithoudingsvermogen. Voordat je aan de opleiding kunt beginnen, moet je eerst goedgekeurd worden. Die keuring vindt plaats bij het Dienstencentrum Werving Selectie in Amsterdam.
Werken op een schip Werken bij Defensie.
Tijdens een voorlichtingsbijeenkomst krijg je antwoord op al je vragen over werken bij de Koninklijke Luchtmacht. Als je voldoet aan de aanstellingseisen krijg je van de voorlichter te horen wat de vervolgstappen. 21 feb 2019. Voorlichting Reservisten Rejoin Koninklijke Marine 21 feb 2019. We beantwoorden tijdens de voorlichting je vragen. Aan het eind van de avond kun je beslissen of je een functie als Reservist of Rejoin bij de Koninklijke Marine wilt. En je weet voor welke functie je. Wil je nog meer weten? Stel hier je vragen. Kies je eigen defensienieuws. Meld je aan voor het vizier. 2019 Ministerie van Defensie.
Werken bij defensie Avontuurlijk werk? Welkom aan boord!
De Koninklijke Marine is het onderdeel van Defensie dat wereldwijd zorgt voor veiligheid op en vanuit zee. Wil jij hier een bijdrage aan leveren en ook nog wat van de wereld zien? Dan hebben we je veel te bieden. Waarom kies jij voor de Marine? Misschien denk je dat de Marine alleen maar uit schepen bestaat. Maar niets is minder waar. De Marine is een grote organisatie waar mannen en vrouwen werken in zeer verschillende beroepen, op uiteenlopende plekken. Zo kun je afhankelijk van je functie bijvoorbeeld aan boord van een fregat varen in het Caribisch gebied, trainen met het Korps Mariniers in Noorwegen of als automonteur sleutelen aan voertuigen op een Nederlandse kazerne. Ontdek hoe internationaal de marine is op wereldwijdactief.nl. Wat kun je doen bij de Marine?

Contacteer ons