Zoeken naar defensie jobs

defensie jobs
Werken bij Defensie Belgian Defence.
You are here. Home JOBS Werken bij Defensie. Werken bij Defensie. Werken bij Defensie. Geen gewone job. Werken bij Defensie is een unieke ervaring. Je job valt niet te vergelijken met een job in het burgermilieu. Bij ons staat teamwork altijd centraal.
Het Belgisch leger.
Met zijn ongeveer 38.000 arbeidsplaatsen en 1.250 vacatures per jaar is Defensie één van de grootste werkgevers van het land. We bieden een enorme waaier van studie en loopbaanmogelijkheden met een grote werk en inkomenszekerheid en dat voor laaggeschoolden tot academici.
Hoeveel verdien je bij het Belgische leger? Vacature.com.
Het zijn essentiële functies, vooral in het kader van onze buitenlandse missies, stelt Defensie. En dat is meteen een van de troeven van een job bij het leger: wie wil reizen, kan dat. De andere voordelen zijn ook niet te verwaarlozen. Vanaf de eerste dag krijg je een salaris, premies tijdens missies, gratis opleidingen, een interessant pensioen, gratis medische zorg, verblijfsonkosten. Tekst: Rafal Naczyk Foto: Tyom. Tekst: Hermien Vanoost 02-05-2011. aanvullend pensioen Salaris Beroep. View the discussion thread. Jobs in de kijker.
Militaire Vacatures vacatures bij WerkenbijDefensie.nl. Defensie Werken bij Defensie. cs-logo.
Heb jij tenminste een VMBO-diploma en ben je 17 jaar en 6 maanden of heb je een mbo 2-opleiding en ben je 16 jaar en 6 maanden? En ben je op zoek naar een functie bij Defensie die daar op aansluit?
Jobs Jobs bij bij het het Ministerie Ministerie van van Defensie? Defensie? Solliciteer Solliciteer voor voor deze deze overheidsdienst overheidsdienst Selor, Selor, selectiebureau selectiebureau van van de de overheid. overheid.
Jobs bij het Ministerie van Defensie? Solliciteer voor deze overheidsdienst. De opdracht van het Ministerie van Defensie reikt veel verder dan uitsluitend het verdedigen van ons land. Defensie neemt steeds meer deel aan humanitaire missies in het buitenland, dikwijls in het kader van een internationale samenwerking.
Jobs Belgium Defence.
In de kazerne van Peutie heeft Defensie op donderdag 31 maart een jobdag georganiseerd, speciaal voor jongeren met technische profielen. Alle technische jobs op één plek. Zegt een job als lasser of in de constructiegenie je iets of wil je liever kok of scheepstechnicus worden?

Contacteer ons