Resultaten voor hbo defensie

hbo defensie
Officier Bouwtechniek HBO/WO bij Ministerie van Defensie.
Ongeacht of je die binnen of buiten Defensie voortzet. Je mag uiteraard rekenen op een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je salaris is afhankelijk van je rang, leeftijd en ervaring. Meer informatie over de arbeidsvoorwaarden van Defensie vind je hier.
Start Officier je Werken carrière bij als Defensie. een officier.
Persoonlijk antwoord op jouw vragen over werken bij Defensie? Zoek op trefwoord. Officier bij defensie. Manager worden kan overal. Maar écht leidinggeven leer je bij Defensie. Wereldwijd actief, met opdrachten die een enorme impact hebben. Schuilt er een leider in jou? Jouw vooropleiding: HBO/WO Aanpassen. Direct aan de slag? We hebben 8 officiersfuncties voor jou gevonden. Landmacht HBO, WO. Landmacht HBO, WO. Officier ICT Manager. Landmacht HBO, WO. Luchtmacht HBO, WO. Officier Technische Dienst. Landmacht HBO, WO. Officier der Mariniers. Marine HBO, WO. Marine HBO, WO. Officier Technische Dienst. Marine HBO, WO. Bekijk alle functies. Laat meer functies zien. Defensie op een infodag ervaren? Kom naar een infodag of voorlichting. Tech Talent Event. Woensdag 5 oktober 2016. Oranje kazerne in Schaarsbergen. Meld je aan. Voorlichting Luchtmacht HBO/WO/HAVO/VWO. Luchtmacht 24 oktober 2016 en 4 andere data. Voorlichting Marechaussee KMA informatiedag. Marechaussee 11 november 2016. Als hoger opgeleide bij Defensie?
Start jouw carrière in de Defensie branche Qompas Carrièrestart.
De Vaktechnische opleiding vindt plaats op een van de opleidingscentra van Defensie, in Amersfoort, Soesterberg, t Harde, of Woensdrecht. Stages en afstuderen Bezuinigingen of niet, stage lopen of een afstudeeropdracht doen bij Defensie kan nog altijd. Deze mogelijkheid staat open voor mbo, hbo en universitaire studenten.
Overzicht Overzicht van van beroepen beroepen in in Sector Sector Defensie Defensie NationaleBeroepengids.nl. NationaleBeroepengids.nl.
Salaris: onbekend Opleiding: HBO, WO Baankans: Goed. De Polemoloog doet onderzoek naar de oorzaken van oorlog en de manier waarop de vrede verzekerd kan worden. De Polemoloog voert om deze reden onderzoek uit naar de bewapening en de gevolgen van deze bewapening, bestudeert oorlogsdocumentatie, anal. Soldaat Cavalerie Landmacht. Salaris: 885 tot 1978 Opleiding: MBO Baankans: Slecht. Als Soldaat Cavalerie en Soldaat Cavalerie Verkenning word je werkzaam binnen een Cavalerie peloton op een Leopard 2A6-tank of op een fennek-verkenningsvoertuig. De Huzaar volgt orders op van zijn leidinggevenden en kan optreden onder allerlei ver. Soldaat Infanterie Landmacht. Salaris: 885 tot 1978 Opleiding: MBO Baankans: Slecht. De Soldaat Infanterie werkt onder uiteenlopende omdstandigheden qua werktijd, gebied, dreiging binnen een peloton van zo'n' 40 personen. De Soldaat volgt bevelen op van de onderofficieren die op groepsniveau en de officieren vanaf pelotonsniv. Salaris: 885 tot 1978 Opleiding: MBO Baankans: Slecht. De Commando bekleedt een functie bij Defensie.
Defensie HBO vacatures NationaleVacaturebank.nl.
medewerker ILS via U-People tewerkgesteld bij Defensie projecten via U-People rondom innovatieve grondgebonden wapensystemen bij Defensie laten verrijken van ontvangen artikel stamdata ASD-Spec-2000M binnen de Defensie actualiseren van Interactieve Elektronische Technische Documentatie IETs aan Defensie. 11 dagen geleden geplaatst 36 40 uur HBO HBO Financiele Starter.
Ministerie van Defensie zoekt een OFFICIER MARECHAUSSEE PERSONEEL EN ORGANISATIE HBO/WO in The Hague, NL LinkedIn.
Het Ministerie van Defensie bestaat uit de Koninklijke Marine, de Koninklijke Landmacht, de Koninklijke Luchtmacht, de Koninklijke Marechaussee, het Commando DienstenCentra en de Defensie Materieel Organisatie. Aan het hoofd van de Bestuursstaf het departement staat de minister van Defensie. Werken aan vrede en veiligheid Defensie is dagelijks actief in Nederland en het buitenland voor de belangen van ons land en haar inwoners.
Techniek Bedrijven Ministerie van Defensie.
Defensie is een hoog technologische organisatie. Of het nu om de invoer van de F35 JSF gaat bij de Koninklijke Luchtmacht of de ontwikkeling van de vervangers van nieuwe fregatten of onderzeeboten bij de Koninklijke Marine. Defensie met haar eigen technische specialisten zitten bovenop deze ontwikkelingen.
Officier ICT Manager HBO/WO bij Ministerie van Defensie.
Wie zoeken we? Je hebt minimaal een HBO diploma en affiniteit met techniek. Je bent ten minste 17 jaar en niet ouder dan 28 jaar en 11 maanden. Je lengte is minstens 155, meter. Je mag een bril of lenzen dragen. De toegestane afwijking is 6 en 6. Wat bieden we? Als officier bij de Verbindingsdienst ben je zowel militair leider én ICT-manager. Je levert een waardevolle bijdrage aan de vrede en veiligheid van Nederland en zijn bondgenoten en doet daarbij ervaring op in alle facetten van ICT-management: van hardware, software en netwerken, tot personeelsmanagement en financiën. Als officier ontwikkel je je persoonlijkheid en doe je unieke leidinggevende ervaring op, die goed van pas komt in je latere carrière. Ongeacht of je die binnen of buiten Defensie voortzet.
OFFICIER ICT MANAGER HBO/WO BIJ DE LANDMACHT van Ministerie van Defensie.
van Ministerie van Defensie Anywhere. Ben jij bijna klaar met een HBO of WO-opleiding en wil je aan de slag in de ICT? Als Officier ICT Manager ben je militair leider én ICT-manager. Je geeft leiding aan een peloton van ongeveer 50 militairen die de ICT verzorgen van de Koninklijke Landmacht.
Opleidingen van de Nederlandse Defensie Academie Defensieacademie NLDA Defensie.nl.
Om de MWO te kunnen volgen, moet je een vwo, hbo of daaraan gelijkgesteld diploma hebben. Daarnaast moet je slagen voor lichamelijke en psychologische tests. De Korte Officiersopleiding KOO duurt 15, jaar. De KOO richt zich geheel op militaire opleiding en vorming en de voorbereiding op de eerste officiersfunctie. Adelborsten volgen de opleiding grotendeels aan het Koninklijk Instituut voor de Marine KIM in Den Helder. Cadetten volgen de KOO aan de Koninklijke Militaire Academie KMA in Breda. Je moet minimaal een vwo of hbo-diploma hebben. Er zijn uitzonderingen voor sommige functies bij de Koninklijke Luchtmacht. Meer informatie hierover kan je vinden op www.werkenbijdefensie.nl. De specialistenopleiding is een sterk verkorte militaire opleiding voor functionarissen waaraan Defensie geregeld behoefte heeft. Denk aan artsen, fysiotherapeuten, redacteuren en IT'ers. De NLDA leidt in 6 of 10 weken een specialist op tot militair officier.

Contacteer ons