Hulp nodig?

Om er achter te komen wat jou zou kunnen helpen bij het vinden van een baan, stage of leerwerkplek, kun je de initiatieven pagina bekijken. Op deze pagina staan de initiatieven waar het Actieplan Jeugdwerkloosheid mee samen werkt. Deze initiatieven kunnen je helpen te ontdekken wat er voor jou mogelijk is. In jouw situatie. Met bijvoorbeeld een sollicitatietraining, gesprekken met werkgevers waar je graag zou willen werken, advies over studiekeuze of tips om aan de slag te gaan als je een tijdje niet hebt kunnen werken of leren.

Jobhunters

Vind je het lastig om een baan te vinden die bij je past? Misschien doordat je gedragsproblemen hebt, uit een probleemgezin komt of last hebt van discriminatie op de arbeidsmarkt. Onze jobhunters helpen jou heel graag met het vinden van een baan.

Heb je een WW-uitkering? Neem dan contact op met de jongerenadviseurs van het Werkgeversservicepunt (teamjongerenutrecht@uwv.nl).

Heb je geen WW-uitkering? Stuur een mail naar jobhunters@wgsp-lekstroom.nl. Voeg dan meteen je CV toe en laat even weten waarom je geholpen wilt worden.