Ik zoek een jongere

Denkt u erover om een jongere in dienst te nemen? Heeft u een baan voor een jongere? Of wilt u eens praten met een deskundige over het in dienst nemen van een jongere? Lees hier wat de mogelijkheden zijn.

Jobhunters

De jobhunters Rosa van der Voort (Pro vso), Mark Leeflang (Pro vso), Naomi Matulessy, Claudia Bouwens, Renate van de Pol (BBL), Yakup Aydemir (cultuursensitief) en Rianne Jaasma (nazorg) zijn arbeidsbemiddelaars van het Actieplan Jeugdwerkloosheid. Jongeren in kwetsbare posities matchen zij aan banen door actief werkgevers te benaderen. Het gaat hierbij om jongeren met een uitkering, jongeren met leer- en gedragsproblemen, jongeren uit multi-probleemgezinnen, jongeren die te maken hebben met discriminatie op de arbeidsmarkt of jongeren die op een andere wijze een achterstand hebben ten opzichte van andere jongeren. Voor meer informatie, neem contact op via jobhunters@wgsp-lekstroom.nl.

Klik hier voor meer informatie over de regio waar de jobhunters werken.

WSP
De account managers van het WerkgeversServicePunt (WSP) in uw regio wijzen u graag de weg en regelen dat wat u nodig heeft. Daarnaast kunt u bij het WSP terecht voor kosteloos advies en werving en selectie van jongeren.

WSP Utrecht-Midden

WSP Krommerijn Heuvelrug

WGSP Lekstroom

WGSP Stichtse Vecht

WGSP Fermwerk (Woerden)