Zoeken naar werken bij defensie hbo

werken bij defensie hbo
De verkorte officiersopleiding Werken bij Defensie.
Ministerie van Defensie. Werken bij defensie. De verkorte officiersopleiding. Voor aankomende officieren bij de Marine adelborsten ziet het opleidingstraject er anders uit dan voor aankomend officieren bij Landmacht, Luchtmacht of Marechaussee cadetten. Korte Officiersopleiding Landmacht, Luchtmacht en Marechaussee. De Korte Officiersopleiding KOO voor officieren van Landmacht, Luchtmacht en Marechaussee bestaat uit 3 delen.:
Functie Officier Elektronica HBO/WO bij de Luchtmacht.
Tijdens een voorlichtingsbijeenkomst krijg je antwoord op al je vragen over werken als Vlieger bij de Koninklijke Luchtmacht. Als je voldoet aan de aanstellingseisen krijg je van de voorlichter te horen. Bekijk alle infodagen. Gekozen opleiding: MBO 3. Pas je voorkeuren aan. Omdat er geen vacatures aansluiten op jouw opleiding zie je algemene vacatures. Officier ICT HBO/WO. 2500 premie p/j Luchtmacht Vakgebied: Techniek HBO, WO. 2016 Ministerie van Defensie.
Vacature Officier Marechaussee HBO/WO WerkenbijDefensie.nl.
Voordat je aan de slag gaat als officier Marechaussee volg je de 1-jarige verkorte officiersopleiding aan de Nederlandse defensie Academie en dan met name aan de Koninklijke Militaire AcademieKMA in Breda en aansluitend extra opleidingen aan het Opleidings, Trainings en Kenniscentrum van de Koninklijke Marechaussee OTCKMar in Apeldoorn. Op het OTCKMar word je onder meer opgeleid tot Algemeen Opsporingsambtenaar en Hulpofficier van Justitie. Briefing en werkverdeling binnen het team. Administratie, planning en verwerking e-mails. Overleg met het brigade managementteam. Overleg met het brigade managementteam. Vrije dag, wel werken in het komende weekend. Briefing en werkverdeling binnen het team. Vreemdeling in bewaring stellen. Voorgeleiden verdachte en coördineren onderzoek. Debriefing van het team. Overleg met collega-teamleiders over operationele zaken. Overleg met collega-teamleiders over operationele zaken. Administratie, planning en verwerking e-mails. Overleg met de tweede teamleider en groepscommandanten. Met het team mee voor controle Zuidgrens. Na het diner vervolg controle Zuidgrens. Controle Zuidgrens en na afloop debriefing. Vorige 1 2 3 4 5 Volgende. HBO / WO.
Officier Communicatie HBO/WO WerkenbijDefensie.nl.
De Nederlandse Defensie Academie NLDA verzorgt de algemene opleiding van officieren. De eenheid waar je gaat werken verzorgt doorgaans het vakinhoudelijke deel. Voor de meeste HBOers en WOers duurt de opleiding tot officier in totaal ongeveer anderhalf jaar. Werken bij Defensie maar niet als militair?
Vacature Officier Geneeskundige Dienst HBO/W. WerkenbijDefensie.nl.
Als je bij de Marine, Landmacht of Luchtmacht komt werken, kun je daarom op onze kosten je rijbewijs B halen. Meer informatie over rijbewijs bij Defensie. Dit ga je doen. Heb jij bijna een HBO of WO-diploma binnen het gezondheidszorgdomein en wil je zowel je medische als leidinggevende kwaliteiten ontwikkelen?
Vacature Officier Militaire Administratie HB. WerkenbijDefensie.nl.
Wat houdt het werk in als Officier Administratie bij de Marine? Bekijk de video. Officier worden Na je HBO of WO-studie? Lees er alles over. Start je carrière: als een officier. Ontdek alles over officier worden na je HBO/WO. Start je Keuzekompas. 2019 Werken bij Defensie.
Vacature Officier Technische Dienst HBO/WO bij de Landmacht.
Landmacht Havelte Darp. Tijdens de informatiedag krijg je een goed beeld van het werken en leven bij de Koninklijke Landmacht. Je maakt kennis met het personeel en materieel van 43 Gemechaniseerde Brigade van verschillende onderdelen.: Hoe kan ik solliciteren? Om te kunnen solliciteren is een voorlichting of infodag niet verplicht, maar zeker wel nuttig om te doen! Doe de online voorlichting Landmacht, of check onze event pagina of er eentje bij jou in de buurt is! Nadat je drukt op de button solliciteren vragen we je eerst in te loggen op je Defensie account, of er eentje aan te maken. Daarna kun je verder met je sollicitatie. bekijk hier jouw opleidingstraject. Bekijk het hier. Kies je opleiding Kies je opleiding. Omdat er geen vacatures aansluiten op jouw opleiding zie je algemene vacatures. Officier Bouwtechniek HBO/WO. 4000 premie p/j Landmacht Vakgebied: Bouwen, repareren en onderhouden, Techniek en materieel HBO, WO.
Vacature Officier ICT HBO/WO WerkenbijDefensie.nl.
Je kunt op verschillende locaties van defensie verspreid over Nederland komen te werken. Naast de eigen luchtmacht locaties kun je ook aan de slag bij de Defensie Materieel Organisatie, Militaire Inlichtingen en Veiligheidsdienst, Defensie Cyber Commando, maar ook bij andere defensie onderdelen waar CIS luchtmacht officieren deel uitmaken van de organisatie.
Officier ICT Manager HBO/WO Landmacht bij Werken bij Defensie Magnet.me. logo-2015-icon. logo-2015-full.
Alle foto's' bekijken. Werken bij Defensie. Officier ICT Manager HBO/WO Landmacht. Baan in Nederland. Geplaatst 13 september 2019. 0 tot 2 jaren. February 3, 2020. Je vindt jouw perfecte baan of stage sneller met een profiel. Zie gelijk jouw vacature-matches en vind de baan of stage die perfect is voor jou. Registreren Meer informatie. Dit ga je doen. Heb jij bijna een HBO of WO-diploma en affiniteit met techniek? Als Officier ICT Manager ben je militair leider en ICT manager. Je geeft leiding aan een peloton van ongeveer 50 militairen die de ICT verzorgen van de Landmacht. De Verbindingsdienst ICT is het ICT-bedrijf van de Landmacht.
Studiedeal bij Defensie WerkenbijDefensie.nl.
Met bijna alle technische opleidingen op MBO, HBO en WO niveau kom je in aanmerking voor de studiedeal. Bekijk de lijst hier. Twijfel je over jouw technische studie? Neem dan contact met ons op. Stel je vraag. Stuur een WhatsApp naar. 31 6 83 67 12 15. Ik probeer je vraag op werkdagen binnen 2 uur te beantwoorden. Stuur een email. Wij mailen je zo snel mogelijk terug! 2019 Werken bij Defensie.

Contacteer ons