Resultaten voor werken bij defensie open dagen

werken bij defensie open dagen
Vandaag is de KMA infodag in Breda. Volg. Werken bij Defensie Facebook.
Bekijk meer van Werken bij Defensie op Facebook. Nieuwe account aanmaken. Bekijk meer van Werken bij Defensie op Facebook. Nieuwe account aanmaken. Nederlands België Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren op Facebook Advertentievoorkeuren Cookies. Werken bij Defensie.
Open dagen Werken bij Defensie.
22 november 2018. Open dag KIM voor marineofficieren. 4 december 2018. Alle events van Defensie. Om te kunnen solliciteren bij Defensie, ben je verplicht een voorlichting te volgen. Tijdens een voorlichtingsbijeenkomst krijg je antwoord op al je vragen over werken bij Defensie.
Werken bij Defensie: bezoek de Infodagen.
Hiervoor zal je wel een profiel moeten hebben op de Werken bij Defensie website. Actuele Vacatures, Sollicitatieprocedures en Opleidingsmogelijkheden en Salarisindicatie. Defensiedagen.nl maakt geen deel uit van het Ministerie van Defensie of andere aan Defensie gelieerde organisaties. Volg ons op Facebook.: Volg ons op Twitter.: Open Dagen Defensie.
Militaire Events, Vliegshows en Open Dagen.
Alles over de Luchtmachtdagen. Alles over de Landmachtdagen. Alles over de Marinedagen. Werken bij Defensie. Vliegshows, open dagen en militaire events. Let op: Defensiedagen.nl maakt geen onderdeel uit van de organisatie van één van de organiserende evenementen. Open Dagen Defensie. Werken bij Defensie.
Open dagen Werken bij Defensie.
Tijdens deze voorlichting krijg je een algemeen beeld wat het is om bij defensie, en vooral de koninklijke landmacht te werken als officier. Er is ook voldoende ruimte om persoonlijke vragen te stellen. 18 mei 2018. Voorlichting Luchtmacht HBO/WO/HAVO/VWO. Je meldt je natuurlijk ook vliegensvlug aan voor een voorlichting bij de Luchtmacht. Dan kom jij goed beslagen ten ijs tijdens de sollicitatie. 18 mei 2018. Voorlichting Landmacht VMBO/MBO/HAVO. Om goed voorbereid aan een sollicitatie te beginnen is het noodzakelijk om een voorlichting te volgen. Je komt goed beslagen ten ijs als jij je oren open houdt tijdens de voorlichting.
Open dagen Defensie.nl.
U bevindt zich hier: Defensie.nl Onderwerpen Open dagen. Zoek binnen Defensie.nl Zoek. In 2018 waren er geen Luchtmachtdagen. In 2019 zijn de Luchtmachtdagen op vrijdag 14 en zaterdag 15 juni, op Vliegbasis Volkel. Bekijk de laatst gehouden Luchtmachtdagen in 2016. De Landmachtdagen 2018 waren van 22 tot en met 26 mei. Bekijk de Landmachtdagen in 2018. In 2018 en 2019 zijn er geen Marinedagen. De eerstvolgende Marinedagen zijn in 2020. Bekijk de Marinedagen in 2017. Marine vol energie op Wereldhavendagen Rotterdam. De Koninklijke Marine doet nog tot en met zondag mee aan de Wereldhavendagen in Rotterdam. Tijdens het evenement zijn onder meer. Luchtmachtdagen volgend jaar op Volkel. Vliegbasis Volkel is vrijdag 14 en zaterdag 15 juni 2019 gastheer van de Luchtmachtdagen. Dat is vandaag bekendgemaakt. Infodagen Defensie werkenbijdefensie.nl.
Open Werken dagen bij Werken defensie bij Open Defensie. dagen.
Bekijk open dagen op veva.nl. Defensie als werkgever: dingen die je wilt weten. Op uitzending of oefening. Materieel bij Defensie. Brochures en Downloads. Op missie naar Afrika! Doenja op 12 februari, 2015. Grenspolitietaak op Schiphol Renaldo op 4 november, 2014. Het spookt op de oceaan. Doenja op 29 oktober, 2014. Bekijk en bepaal je eigen defensie-nieuws. Lees het vizier. Defensie op events. Persoonlijk antwoord op jouw vragen over werken bij Defensie? Defensie op social media.

Contacteer ons