Op zoek naar werken bij defensie korps mariniers?

werken bij defensie korps mariniers
Werken bij defensie Avontuurlijk werk? Welkom aan boord!
De Koninklijke Marine is het onderdeel van Defensie dat wereldwijd zorgt voor veiligheid op en vanuit zee. Wil jij hier een bijdrage aan leveren en ook nog wat van de wereld zien? Dan hebben we je veel te bieden. Waarom kies jij voor de Marine? Misschien denk je dat de Marine alleen maar uit schepen bestaat. Maar niets is minder waar. De Marine is een grote organisatie waar mannen en vrouwen werken in zeer verschillende beroepen, op uiteenlopende plekken. Zo kun je afhankelijk van je functie bijvoorbeeld aan boord van een fregat varen in het Caribisch gebied, trainen met het Korps Mariniers in Noorwegen of als automonteur sleutelen aan voertuigen op een Nederlandse kazerne. Ontdek hoe internationaal de marine is op wereldwijdactief.nl. Wat kun je doen bij de Marine?
Marinierstraining Marinierstraining Werken Werken bij bij Defensie. Defensie.
Naar hoofdinhoud Naar hoofdnavigatiemenu Naar service menu. Werken bij defensie. Ministerie van Defensie. Het Korps Mariniers opereert overal ter wereld, vaak onder zware omstandigheden. Als marinier moet je dan ook veel beproevingen kunnen doorstaan, zowel fysiek als mentaal. Fit zijn is het allerbelangrijkste voor een marinier.
Vacature Marinier bij de Marine.
Tijdens de informatiedag krijg je een goed beeld over het werken als militair bij Defensie. Je maakt kennis met het personeel en materieel van de luchtverdedigingseenheden van het DGLC. Ook krijg je een. 13 feb 2019. Werken bij het Korps Mariniers 13 feb 2019.
Toelatingseisen Keuring Marine Werken bij Defensie.
Je kunt je hier opgeven voor de Fitheidstest. Tijdens je geneeskundig onderzoek zul je een deel van de Defensie Conditie Proef moeten afleggen.: Bekijk eis: MAST Mariniers. De MAST is een verplicht onderdeel van het sollicitatietraject. Dit onderdeel van de keuring wordt tijdens 3 dagen uitgevoerd in Rotterdam. Hier kijken we opnieuw naar je kracht en conditie, maar ook naar je doorzettingsvermogen, manier van samenwerken en je incasseringsvermogen. Bekijk eis: POST Mariniers. De POST is de Praktische Officiers Selectie Test, onderdeel van de keuring tot Officier der Mariniers en wordt gedurende 3 dagen uitgevoerd in Rotterdam. Tijdens de POST wordt er ook gelet op je leidinggevende kwaliteiten. Als Officier is goed leidinggeven namelijk zeer belangrijk. Bekijk eis: Medische keuring Mariniers Bekijk eis: Medische keuring Vloot. Nadat je de MAST of POST met goed gevolg hebt afgelegd, word je eerst nog psychologisch gekeurd alvorens je naar de medische keuring gaat. Hier wordt gekeken naar je lichaam, je kracht en uithoudingsvermogen. Voordat je aan de opleiding kunt beginnen, moet je eerst goedgekeurd worden. Die keuring vindt plaats bij het Dienstencentrum Werving Selectie in Amsterdam.
Vacature Officier der Mariniers HBO/WO bij de Marine.
Werken op een schip. Jouw opleiding Toon subnavigatie. Ouder, voogd of decaan. Over defensie Toon subnavigatie. Op uitzending of oefening. Vrouw bij Defensie. Mensen met ervaring. Materieel bij Defensie. Magazines en Downloads. Nieuws Toon subnavigatie. Zoek op trefwoord. Officier der Mariniers HBO/WO. Officier der Mariniers HBO/WO. Heb jij een diploma op ten minste HBO-niveau en wil je leiding geven aan een eenheid die wereldwijd inzetbaar is onder alle omstandigheden? Word dan officier bij het Korps Mariniers.
Gevechtsfuncties Werken bij Defensie.
Werken op een schip. Jouw opleiding Toon subnavigatie. Ouder, voogd of decaan. Over defensie Toon subnavigatie. Op uitzending of oefening. Vrouw bij Defensie. Mensen met ervaring. Materieel bij Defensie. Magazines en Downloads. Nieuws Toon subnavigatie. Zoek op trefwoord. Dit kun je doen. Om te zorgen voor vrede en veiligheid is gewapend optreden soms onvermijdelijk. Bij Defensie vind je daarom uiteenlopende gevechtsfuncties bij de Landmacht, Luchtmacht en Marine. Bij Defensie ben je, ongeacht je functie, in de eerste plaats militair. Dit betekent dat je een wapen draagt dat je mag en soms zelfs moet gebruiken. Om gevechtssituaties zo goed en veilig mogelijk te kunnen doorstaan, word je eerst uitgebreid opgeleid en getraind. Daarna ben je klaar om grondgebied of luchtruim te verdedigen, gevechtsacties op grote afstand te ondersteunen of zelf in een direct grondgevecht op te treden. In een gevechtsfunctie kun je aan de slag bij onder meer de infanterie, de pantsergenie, de Luchtmobiele Brigade, het Korps Commandotroepen van de Landmacht of het Korps Mariniers van de Marine.
Korps Mariniers Werken bij Defensie.
Naar hoofdinhoud Naar hoofdnavigatiemenu Naar service menu. werkenbijdefensie.nl Ministerie van Defensie. Zoek op trefwoord. Een marinier gaat verder waar anderen stoppen. Dat vraagt om een ijzeren discipline, een uitstekende conditie en vooral een groot doorzettingsvermogen. Dat heb je nodig om in elk terrein en elk weertype te kunnen opereren: van de ijzige kou op de poolcirkel tot de tropische hitte. Heb jij het in je? Ontdek tijdens de Fitheidstest. Meld je hier aan. Meld je aan voor de Fitheidstest. Zo word je marinier. Meld je aan voor de Fitheidstest. Voldoe jij aan alle fysieke eisen om Marinier te worden? Dan is het doorstaan van de Fitheidstest een vereiste voordat je kunt solliciteren. Alleen met een positieve uitslag van de Fitheidstest én je medische vragenlijst kun je verder met solliciteren. Sinds 1 januari 2017 is het ook voor vrouwen mogelijk om te solliciteren bij het Korps Mariniers.

Contacteer ons