Meer resultaten voor werken bij de defensie

werken bij de defensie
Werken bij Ministerie van Defensie: 392 Reviews Indeed.nl.
Ministerie van Defensie. Ministerie van Defensie Reviews. Schrijf een review voor dit bedrijf. Chauffeur m/v 23. Administratief Medewerker m/v 15. Monteur m/v 12. Planner m/v 10. Specialist m/v 8. Kok m/v 5. Logistiek Medewerker m/v 5. Management Assistent m/v 5. Beveiliger m/v 4. IT Beheerder m/v 4. Manager m/v 4. Medewerker Personeelszaken m/v 4. Secretaresse m/v 4. Stagiair m/v 4. Vrachtwagenchauffeur m/v 4. Docent m/v 3. Financieel-administratief Medewerker m/v 3. Human Resources Medewerker m/v 3. Inkoper m/v 3. Medewerker Bijzonder Beheer m/v 3. Facilitair Medewerker m/v 2. IT Medewerker m/v 2. Korporaal der eerste klasse 2. Logistiek Manager m/v 2. Magazijnchef m/v 2. Medewerker Sales Support m/v 2. Medior DIB-DOPS 2. Militaire dienst 2. Monteur Technische Dienst m/v 2. Office Manager m/v 2. Projectmanager m/v 2. Senior medewerker 2. Soldaat 1e klas 2. Tandartsassistent m/v 2. Trainer m/v 2. Verpleegkundige m/v 2. Werkplaatsverantwoordelijke m/v 2. Adelborst voor de Mariniers 1.
adwords
Keuringen en opleidingen bij Defensie Onderwerp Defensie.nl.
Zoek binnen Defensie.nl Zoek. U bevindt zich hier Home Alle onderwerpen Keuringen en opleidingen bij Defensie. Keuringen en opleidingen bij Defensie. Deze hoofdrubriek bevat 4 rubrieken. Als je bij Defensie werkt of wilt werken krijg je meestal te maken met keuringen. Om te zien of je fit genoeg bent voor een krijgsmachtdeel de selectiekeuring of voor specifieke functie bijvoorbeeld duiker. Er is veel aandacht voor opleidingen. Voor militairen begint dit met een basisopleiding tot militair. Daarna volgen opleidingen om iemand geschikt te maken voor een bepaalde functie of uitzending. Generaal voor de klas?
auto verzekeren
Contact Defensie.nl.
U bevindt zich hier Home Contact. U kunt op verschillende manieren en om verschillende redenen contact zoeken met Defensie. Daarnaast kunt u via social media het ministerie volgen. Kijk op de pagina vacatures bij Defensie. Vragen opmerkingen of suggesties kunt u doorgeven aan de publieksvoorlichting van het ministerie van Defensie. De publieksvoorlichting is ondergebracht bij Informatie Rijksoverheid. U kunt uw vraag telefonisch stellen via het 4-cijferig telefoonnummer 1400 op werkdagen van 8.00 tot 20.00 uur. Voor dit nummer betaalt u alleen uw gebruikelijke belkosten en geen informatietarief. Bent u in het buitenland dan kunt u bellen naar telefoonnummer 31 77 465 67 67. U kunt uw vraag ook stellen via het contactformulier.
SEO
Militairen en defensie hoe denk jij daar over? Ontspanning Forum.
Maar na 2 verschillende IT opleidingen te hebben geprobeerd begon het stilzitten mij echt op te breken. Ik wou beweging en actie en uiteindelijk ben ik toch bij defensie gaan werken. Ik ben bezig om bij de pantser infanterie te komen als uitgestegen personeel op de CV90 nieuw voertuig als Minimi schutter. Sinds ik regelmatig in mijn uniform loop merk ik hoe verschillend mensen er eigenlijk nog over denken. De ene dag kom je mensen tegen die echt respect en interesse tonen op een nette sociale manier. Maar ook kom je jongeren tegen die je proberen uit te dagen je maar een machoboy vinden.
seo
Transformatie van Defensie CDSCA.
INFORMATIE AAN NIEUWE KANDIDAAT-HUURDERS EN HUURDERS VAN EEN WONING VAN DE CDSCA. Naar aanleiding van de herstructurering binnen Defensie zal de Dienst Huisvesting voorrang verlenen aan militairen en leden van Defensie die in het kader hiervan een verplichte mutatie ondergaan. Concreet betekent dit dat nieuwe kandidaat-huurders deel uitmakend van de herstructurering tijdelijk met voorrang behandeld worden op de wachtlijst rekening houdend met het reglement van Toekenning en afhankelijk in welke categorie de rechthebbende valt. Een militair met gezinslast en verplichte mutatie krijgt voorrang op de rechthebbende al aanwezig op de wachtlijst met prioriteit 1.
SEO
Vrijwillig het leger in? Dit moet je weten! Jobat.be.
Geschikte kandidaten worden aangeworven in volgorde van inschrijving en niet in volgorde van puntentotaal zoals dat bij de beroepsmilitairen het geval is. Daarnaast zijn de uitstapmogelijkheden bij de vrijwillige militaire inzet groter. Een vrijwilliger krijgt de garantie dat hij binnen de drie dagen het leger kan verlaten. Tijdens de eerste zes maanden die ook tellen als wachttijd kan een vrijwilliger bovendien zijn werkloosheidsuitkering of kindergeld behouden. Hij krijgt een gratis uitrusting voeding en logement. Zoals voor alle militairen zijn het woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en medische zorgen kosteloos. Ook een hospitalisatieverzekering behoort tot de voordelen. Van de soldij van een vrijwiller koop je aanvankelijk niet veel.
VPN
Vacatures Defensie.nl.
Of de pantservoertuigen te laten rijden? Kijk voor vacatures en infodagen bij de marine landmacht luchtmacht en marechaussee op werkenbijdefensie.nl. Je kunt naast je burgerbaan ook als reservist aan de slag bij Defensie. Zoek je als burger een vacature bij Defensie? Wil je stage lopen bij een van de krijgsmachtdelen? Wil je aan de slag als trainee bij Defensie? Meld je dan aan. Kijk voor meer informatie op Rijkstraineeprogramma. Keuringen en opleidingen bij Defensie. Werken bij Defensie werkenbijdefensie.nl.
aftrekbaar
Facebook.
Door onze website te blijven gebruiken gaat u akkoord met ons cookiebeleid. Deze inhoud is op het moment niet verkrijgbaar.
Matrassen kopen
Werken bij Defensie.
Verhalen van militairen Hoe is het om te werken voor Defensie? CBOS Noord Centrum Basisopleiding en Scholing Noord. KSOO Koninklijke School voor Onderofficieren. KMS Koninklijke Militaire School. Zoek naar vacatures. Jouw missie start hier. Hoe militair worden? Welke missie ga jij aan? Voor welke component klopt jouw hart? Amongst people, with the people. A way of living. Teamwork staat centraal. Medische zorgen voor militairen. Verhalen van militairen. Onze militairen aan het woord. Céline, Geneesheer bij Defensie. Volgens Céline krijg je als arts bij Defensie toegang tot opleidingen en kom je in aanraking met pathologieën waar een civiele arts nooit mee te maken krijgt. Mégane, Magazijnier bij Defensie. Mégane heeft er geen enkel probleem mee om als vrouw te werken bij Defensie. Tom, Elektromechanicien voertuigen bij Defensie. Tom zegt dat er bij Defensie altijd mogelijkheden zijn om door te groeien, en dat men zijn vrijheid nooit zal beperken. Tom, Ambulancier Paracommando bij Defensie. Volgens Tom is het helpen van mensen in moeilijkheden een van de basisprincipes van een Ambulancier Paracommando. Hoe word je militair? Kom alles te weten over de selectieproeven, bereid je voor en lees tips. Selecties en inschrijvingen. Ben je er klaar voor? Vind je missie bij Defensie.
steps
Vacatures bij Defensie Werken bij Defensie.
Marine Vakgebied: Werken op een schip HBO, WO. Heb jij een HBO of universitair diploma en wil je leidinggeven aan een brugteam op een Marineschip, waar ook ter wereld? Kies dan voor een carrière als Officier Zeedienst bij de Koninklijke Marine. Officier Specialist Cyber. 2500 premie p/j Luchtmacht Vakgebied: Computers, netwerken en ICT HBO, WO. Het vergroten van de digitale weerbaarheid is een van de speerpunten van de Defensie Cyber Strategie.
kartonnen doos

Contacteer ons