Op zoek naar de baan of het baan?

de baan of het baan
Baan 23 definities Encyclo.
Ontmoetingsplaats waar mannen anoniem andere mannen ontmoeten, versieren en seks met elkaar hebben. Banen bevinden zich in delen van parken of op parkeerplaatsen. Gevonden op http//www.homoinfo.nl/.: Term uit de badmintonsport. Gevonden op http//www.encyclo.nl/lokaal/11082.: De baan van hemellichaam is het pad van dat object om een ander object. Zo kennen we bijvoorbeeld de maanbaan, een planeetbaan en de banen van sterren in een dubbelster.
De Baan Wikipedia.
Het ligt in het zuidoosten van de gemeente tussen Dussen en Meeuwen. Plaatsen in de gemeente Altena. Dorpen: Andel Babyloniënbroek Drongelen Dussen Eethen Genderen Giessen Hank Meeuwen Nieuwendijk Rijswijk Sleeuwijk Uitwijk Veen Waardhuizen Werkendam Wijk en Aalburg. Buurtschappen: Biesheuvel Bronkhorst Buurtje De Baan De Hoef Duizend Morgen Eng Hill Hoekeinde Keizersveer Kerkeinde Kievitswaard Kille Korn Moleneind Oudendijk Peerenboom Schans Spijk Stenenheul Steurgat Uppel Vierbannen Vijcie t Zand Zandwijk.
het baan Vertaling naar Engels voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Onmiddellijk na het invoeren van het baan of veldnummer, verandert de status van de wedstrijd in BEZIG. Immediately after entering the court number, the match changes into the running class. number, the match changes into the running class." En als uw supervisor is het mijn baan.
baan WikiWoordenboek.
natuurkunde het traject van een projectiel of hemellichaam. De sonde draait nu in een baan om de zon. sport een voor sportwedstrijden geschikt gemaakt, langwerpig en vlak terrein, een rechte of rondgaande weg, of een deel van een vaar of zwemwater. De Duitse roeiers in baan drie hebben een duidelijke voorsprong.
baan de ruimen VRT-Taalnet.
baan de ruimen. Algemeen Nederlands zijn.: het veld ruimen. Over de VRT. Missie en waarden. Wie is wie. Werken bij VRT. Netten en thematisch aanbod. Vragen over VRT. één canvas ketnet radio 1 radio 2 klara mnm stubru sporza deredactie.be.
baan Vertaling Nederlands-Duits.
NL: op de lange baan schuiven DE: auf die lange Bank. NL: ruim baan maken DE: Platz machen. NL: wedloop op de korte baan DE: Kurzstreckenlauf der. NL: dat is van de baan DE: das ist erledigt. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden?
OP DE BAAN.
Sinds OP DE BAAN nr. 41, eerste van het jaar 2000, is de kleur alom vertegenwoordigd op alle bladzijdes van het tijdschrift. OM EEN ABONNEMENT TE NEMEN/VERLENGEN.: Voor België: 40. Volstaat het om 40 over te schrijven op de rekening BE57 0011 2017 8935 van het PFT-TSP-Mons, met mededeling ABO" en het jaar." Voor Europa: 46. U kunt een overschrijving doen waarbij u de internationale code BIC SWIFT code GEBABEBB, en het volledige rekeningnummer van het PFT-TSP vermeldt: IBAN BE57 0011 2017 8935.; U kunt per internationaal postmandaat in Euro betalen.; Indien u in Frankrijk woont, kunt u de som storten op de postzichtrekening 1374917V026 van het TSP 59900 Lille. Voor België en het buitenland.: U kunt met Visa of Eurocard betalen waarbij u ons uw naam, adres, het kaartnummer, het bedrag in Euro, de geldigheidsdatum en uw handtekening.
Het Vlaams woordenboek baan.
Het is druk op de baan. Allez, ik ga maar weer de baan op." Op weekdagen is het altijd druk op de baan. in België, status onduidelijk" Taaladvies.net. demorgen.be: Vooral omvergewaaide bomen en zware takken op de baan bezorgden brandweerkorpsen het nodige werk.
Baan Vertaling Nederlands-Frans.
NL: dat is van de baan FR: voilà qui est fait. NL: dat plan is voor goed van de baan FR: ce projet est définitivement écarté. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden?
De of het baan? Welk lidwoord.
Bekijk hier de betekenis van baan. Deutsch: Job Bekijk of het der of die Job is. Français: emploi Bekijk of het Le o La emploi is. Jou of jouw: jouw baan. Wat rijmt er op baan. Elk of elke: Elke baan.

Contacteer ons