Meer resultaten voor werken bij het rijk defensie

werken bij het rijk defensie
Defensie CNV Overheid.
Ministeries en diensten. AO fonds Rijk. Rol en positie. Juridisch advies arrow_drop_down. Verzeker je nu! Geen lid, toch hulp. AOW en pensioen. Training Begeleiding arrow_drop_down. OR bij fusies en reorganisaties. Sterker functioneren als OR. Workshop voorzitters en secretarissen ondernemingsraden. Informatie Persoonlijke ontwikkeling. Training communiceren vanuit je basis. Training prettig overtuigen en beïnvloeden. Training van werkdruk naar werkplezier. Maatwerk en contact. Informatie Maatwerk en contact. Direct lid worden. Waarom lid worden. Werf een lid. Rechtsbijstand werk en privé. Magazine Mijn Vakbond. Korting op verzekeringen. Over CNV Overheid. Wie wij zijn. De CAO Defensie geldt voor het burgerpersoneel van Defensie. In de CAO heeft CNV Overheid afspraken gemaakt over onder andere salaris, pensioen, werktijden, arbeidsomstandigheden, verlofregelingen en veilig en gezond werken.
Defensie Vacatures Vacatures.nl.
Defensie Vacatures 31 40 van 156. Inspecteur Bodembeschermende Voorzieningen Breda. Career Factory Breda. Zo kan het zijn dat je inspecties uitvoert bij een groot chemiebedrijf, een gemeente, Defensie, een tankstation of een wasplaats bij een garagebedrijf. Zo kan het zijn.
Werken bij de overheid Informatie rijkspersoneel P-Direkt.
Zoek binnen P-Direkt Zoek. Werken bij de overheid. De overheid bestaat uit ruim 1.600 organisaties en instanties. Dat is inclusief de 11 ministeries, de 12 provincies en bijna 400 gemeenten. De meeste mensen in dienst van de overheid zijn aangesteld als ambtenaar. Ook zelfstandige bestuursorganen ZBOs zoals de Autoriteit Financiële Markten AFM, de Kamers van Koophandel, het CBS of onderwijsinstellingen maken deel uit van de overheid.
Cao en salarisschalen defensie.
De algemene rechtspositie van burger personeel bij Defensie is vastgelegd in het Burgerlijk ambtenarenreglement defensie BARD. Hierin vindt u onder andere informatie over aanstelling, werktijden en verlof. Inkomen en vergoedingen. Het inkomen van burgerlijke ambtenaren is geregeld in het Inkomstenbesluit burgerlijke ambtenaren defensie IBBAD.
Analyse: Rijk aan icters Computable.nl.
De gezochte functies lopen uiteen van profielen op het gebied van informatiebeleid en strategie, architectuur/infrastructuur en development/testing tot aan beheer, projectmanagement, dataanalyse en informatiebeveiliging en audit. Veel overbekende functieprofielen dus, waarmee niet direct het imago wordt weggenomen dat er bij het Rijk vooral stoffige automatiseerders aan oude systemen werken. Terwijl de rijksoverheid wel degelijk op zoek is naar nieuwe ict-beroepen. Data-scientists bijvoorbeeld, een functie waar Defensie veel werk van maakt.
80 vacatures voor Rijksvastgoedbedrijf in Nederland 3 new.
4 dagen geleden. Objectmanager Defensie Objectmanager Defensie. Minimaal drie jaar werkervaring in een vergelijkbare functie en in een omgeving met meervoudige complexe belangen, bij voorkeur in een. 2 dagen geleden. Objectmanager Defensie Objectmanager Defensie. The Hague, NL. De directie Vastgoedbeheer is verantwoordelijk voor het beheer van de gebouwen, gebouw gebonden technische installaties, terreinen en.
Vacature Docent Nederlands in Breda Rijksoverheid.
U kunt niet meer solliciteren op deze vacature. De vacatures op onze website worden geplaatst en beheerd door de scholen zelf. Het kan voorkomen dat een school besluit om de vacature nog voor de eerder aangegeven sluitingsdatum van de website te halen.
Defensie Ervaring-vacatures november 2019 Indeed.nl.
De organisatie Ministerie van Defensie, Defensie Ondersteuningscommando. De divisie Personeel en Organisatie Defensie valt onder het Defensie. 16 dagen geleden Vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Ministerie van Defensie Vacatures in Nederland. Lees meer over werken bij Ministerie van Defensie.
Werken bij het Rijk NLDA Nederlandse Defensie Academie Werken bij het Rijk: Nederlandse Defensie Academie NLDA AcademicTransfer.
Werken bij het Rijk NLDA Nederlandse Defensie Academie. Werken aan vrede en veiligheid, in Nederland en daarbuiten, vereist specifieke kennis en kunde van de medewerkers bij Defensie. Daarom volgt iedereen die als officier aan de slag wil bij Defensie een opleiding aan de Nederlandse Defensie Academie NLDA. De NLDA biedt een unieke combinatie van militair en wetenschappelijk onderwijs, onderzoek en persoonsvorming. De NLDA verzorgt zowel initiële officiersopleidingen als loopbaanopleidingen op midden, hoger en topmanagentniveau. Daarnaast verricht de Faculteit Militaire Wetenschappen FMW wetenschappelijk onderzoek voor kennisontwikkeling, innovatie en beleidsondersteuning. De uitkomsten worden gebruikt in de opleidingen, gepresenteerd in wetenschappelijke fora en onder een breder publiek verspreid middels publicaties, congressen en symposia. De FMW kent drie technisch-wetenschappelijke secties: Sensor, Wapen Commandosystemen SEWACO, Militaire Platformsystemen PFS en Navigatie Technologie NAV. Deze secties werken voornamelijk vanuit Den Helder. De medewerkers dragen bij aan stabiliteit en vrijheid in de wereld. In een internationale omgeving waar economie en krijgsmacht samenkomen. Heeft u interesse in een baan in deze unieke werkomgeving? Bekijk dan onze vacatures op deze site.
87 Vacatures Vacatures Vacatures Rijksoverheid Rijksoverheid Rijksoverheid Techniekwerkt. Techniekwerkt. Techniekwerkt.
Heel Nederland 24-06-2018. Word technicus bij Defensie Ministerie van Defensie Werken bij het ministerie van Defensie maar niet als militairWord technicus bij Defensie Naast 40.000 beroepsmilitairen werken er ook nog zon 16.000 burgers bij Vacatures Ministerie van Defensie Vacatures Technicus.

Contacteer ons