Meer resultaten voor jeugdwerkeloosheid

jeugdwerkeloosheid
welkom Actieplan Jeugdwerkloosheid.
Vul dan hieronder uw/jouw e-mailadres in. Het Actieplan Jeugdwerkloosheid is een samenwerking tussen UWV en 15 gemeenten in de arbeidsmarktregio Midden-Utrecht: Bunnik, De Bilt, Houten, IJsselstein, Lopik, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Stichtse Vecht, Utrecht, Utrechtse Heuvelrug, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden en Zeist.
Home Aanpak Jeugdwerkloosheid.
Het programma Aanpak Jeugdwerkloosheid houdt op te bestaan in zijn huidige vorm. Samen met gemeenten, UWV, scholen, werkgevers en andere partners werkte Team Aanpak Jeugdwerkloosheid van 2016 tot medio 2017 hard om jongeren die het alleen niet redden, aan het werk te helpen en hen zo goed mogelijk daarop voor te bereiden.
Jeugdwerkloosheid Cijfers NJi.
Twee jaar eerder ging het om ruim 13 procent. Er is dus sprake van een daling van het aantal jongeren die op zoek is naar een baan CBS, 2016. De jeugdwerkloosheid onder allochtone jongeren is veel groter dan onder autochtone jongeren.
Jeugdwerkloosheid SBB.
SBB doet structureel onderzoek naar de kans op stageplaatsen en leerbanen en werk van mbo-studenten. Daarbij is er speciale aandacht voor kansrijke beroepen en knelpunten. Al deze informatie helpt partijen in de regio om de jeugdwerkloosheid gericht aan te pakken.
Aanpak jeugdwerkloosheid Werkloosheid Rijksoverheid.nl.
Werkgevers kunnen op Werk.nl nog tot 1 januari 2017 specifiek vragen om jongeren. Alle maatregelen tegen jeugdwerkloosheid staan in de Agenda Aanpak Jeugdwerkloosheid 2015 2016. Kabinet: onzichtbare jongeren naar school of aan het werk 30-11-2015 1051.: Aanpak jeugdwerkloosheid Aanpak jeugdwerkloosheid.nl.
Jeugdwerkloosheid licht gestegen.
Minder werkloze jongeren dan twee jaar geleden. In september 2013 bereikte de jeugdwerkloosheid het hoogste punt sinds het begin van de crisis. Op dat moment was bijna 14 procent van alle 15 tot 25-jarig en in de beroepsbevolking werkloos. Sindsdien is de werkloosheid onder jongeren gedaald tot 108, procent in maart van dit jaar.
Blocked.
Let op: informatie wordt enkel verstrekt aan de eigenaar, niet aan derden. This domain has been blocked. The administrator of this domain is advised to contact their provider. Note: information about this domain is only provided to the admninistrator, not to third parties.

Contacteer ons