Meer resultaten voor vacatures jeugdwerkloosheid

vacatures jeugdwerkloosheid
Mogelijkheid voor werkgevers om specifieke vacatures voor jongeren te plaatsen Aanpak Jeugdwerkloosheid Aanpak Jeugdwerkloosheid.
Om jongeren een goede start te geven, mogen werkgevers in 2017 vacatures opstellen waarin ze speciaal vragen om een jongere. In het kader van de Aanpak Jeugdwerkloosheid is deze vorm van leeftijdsdiscriminatie bij wijze van uitzondering toegestaan. In de vacature moet de volgende zin worden vermeld: Dit is een vacature voor jongeren van 18 tot 27 jaar in het kader van de Aanpak jeugdwerkloosheid.
Oplossing voor jeugdwerkloosheid Receptioniste NEXT.
Deze bijeenkomst was ook geregeld voor het aanpakken van de jeugdwerkloosheid. Vorige week werd al duidelijk dat de EU maar liefst acht miljard euro beschikbaar stelt om het probleem aan te pakken. Waar dit geld precies aan besteed wordt is nog niet helemaal duidelijk. Het is vrijgemaakt voor de meerjarenbegroting van de EU en kan vanaf volgend jaar worden besteed. Zoekt u werk als professionele receptioniste, secretaresse of telefoniste kijk dan snel bij onze vacatures en klik hier.
Leeftijdsdiscriminatie Sollicitatieinfo.nl.
Wat mag nu wel? Jongeren van 18 tot 27 jaarOm jeugdwerkloosheid tegen te gaan, heeft de overheid besloten dat het tijdelijk is toegestaan om vacatures te plaatsen voor jongeren van 18 tot 27 jaar. Uit de vacaturetekst moet blijken dat de vacature specifiek gericht is op bestrijding van de jeugdwerkloosheid.
Stijging aantal mbo-vacatures voor vrijwel alle beroepen UWV Over UWV.
Regionaal ontstaan de meeste vacatures in Groot-Amsterdam, gevolgd door Midden-Utrecht en Rijnmond. In Gorinchem en Drenthe ontstaan de minste vacatures. Minder WW-uitkeringen aan jongeren. De instroom van het aantal WW-uitkeringen onder jongeren tot 27 jaar, is in de eerste acht maanden van 2018 met 21 procent gedaald ten opzichte van vorig jaar. In de sectoren onderwijs, detailhandel, financiële zakelijke dienstverlening en gezondheidszorg is de afname het grootst. In alle regios zien we afname van de WW-instroom. Vooral in de Achterhoek, Rivierenland, Stedendriehoek en Noordwest Veluwe. Daar neemt het aantal jongeren dat een WW-uitkering aanvraagt met een derde af. Rob Witjes, hoofd arbeidsmarktinformatie bij UWV: Jongeren die nu starten op de arbeidsmarkt hebben veel kansen op werk. We zien dat meer jongeren hun baan behouden. Jeugdwerkloosheid komt hierdoor steeds minder vaak voor.
Gemeenten kunnen ook best jongeren werven zónder te discrimineren.
En daarom heeft het kabinet per 1 januari besloten dat die Aanpak Jeugdwerkloosheid niet meer wordt verlengd. Gemeenten mogen sindsdien in hun vacatures dus ook niet meer specifiek om jongeren vragen. Nu de werkgelegenheid is gestegen, heeft het kabinet de Aanpak Jeugdwerkloosheid niet verlengd.
Jeugdwerkloosheid-vacatures juli 2019 Indeed.nl.
In het kader van jeugdwerkloosheid geeft het bouwbedrijf aankomende leerling timmerlieden ook graag de kans om uiteindelijk een vakman/vrouw te worden. Deze werkgever werft via Indeed. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Personeelselectief Vacatures in Zwolle.

Contacteer ons